Locatie

Park met speeltuin, skatebaan en hondenuitlaatplek.

Europapark
Europapark
2408 Alphen aan den Rijn

Agendadetails

Toost Foodtruck Festival

20 September t/m 22 September 2019
16:00 - 21:00

DE TWEEDE EDITIE VAN HET TOOST FESTIVAL IN HET EUROPAPARK!

 vr 20 t/m zo 22 september | Europapark in Alphen aan den Rijn

 

Het lekkerste reizende festival van het jaar keert voor de tweede keer terug in Alphen aan den Rijn! In het weekend van vrijdag 20 tot en met zondag 22 september, strijkt de TOOST karavaan met een bonte verzameling foodtrucks, een zomerse muziek line-up, kunstzinnig kids-programma en vooral véél lekkers en gezelligheid neer in het Europapark. Het terrein is vrijdag van 16:00 tot 23:00 uur geopend, zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur, zondag van 13:00 tot 21:00 uur en de toegang is gratis!

 

TOOST FOODTRUCKFESTIVAL

TOOST is meer dan een foodtruckfestival alleen. Vanaf het moment dat de keukens vrijdag hun vuur opstoken tot zondag de zon ondergaat volgt een driedaags programma met 14 foodtrucks die je doen watertanden. Naast een ruim aanbod aan wijnen en speciaalbieren vermaak je je op TOOST ook met een volle muziek line-up op het rollende podium, de kids-corner met het hele weekend door creatieve workshops en een zweefmolen.

 

HET ROLLENDE PODIUM

Het hele weekend door is er muziek op het rollende podium van TOOST. Zo reist onder andere Joost Wander en het aanstekelijke El Colectivo Camacho met ons mee. Net zoals de disco- en guilty pleasure hero’s van De Platenbakker, en favoriet van vorig jaar DJ Yuppe Fish met zijn vinylplatencollectie.

 

 

DATUM: vr 20 t/m zo 22 september 2019

PLAATS: Europapark, Alphen aan den Rijn

PRIJS: gratis

www.toostfoodtruckfestival.nl| facebook-event September |download hier sfeerfoto’s van vorig jaar

 

Noot voor de redactie: neem voor meer informatie over het festival, foto’s of beeldmateriaal contact op met Kris de Pee (eventmanager) via 06-31974926 of mail naar info@toostfoodtruckfestival.nl

Reacties op: Toost Foodtruck Festival

 

Nieuws & Twitter

  • Nieuws over Toost Foodtruck Festival
  • Geen nieuwsberichten gevonden