Bedrijf

VMD KOSTER Groep B.V.

VMD KOSTER Groep B.V.

Verzekeringen, pensioenen, financieringen, sparen & beleggen.

VMD KOSTER Groep B.V.
Baronie 60-66
2404 XG Alphen aan den Rijn

Bedrijven

VMD KOSTER Groep B.V.

Betrouwbaar en onpartijdig advies 

VMD KOSTER Groep B.V.

VMD KOSTER verzekeringsgroep bestaat uit de verzekeringsadviseurs VMD verzekeringen en KOSTER verzekeringen, Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn en Bodegraven en het volmachtbedrijf Groene Hart Assuradeuren. Midden in de Randstad vormen wij een groot adviesbedrijf op het gebied van risicobeheer, schade- en inkomensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Onze diensten
Bent u op zoek naar advies over schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken, risicobeheer of financiële planning? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij houden rekening met wat specifiek in uw situatie van belang is. Hiervoor beschikken wij over de kennis, expertise en de contacten met leveranciers van financiële producten. 

Alphen aan den Rijn en Bodegraven
De hoofdvestiging van VMD KOSTER is gevestigd in de Baronie Kantoren in Alphen aan den Rijn. Een prachtig gerenoveerd pand in Alphen aan den Rijn met veel historie. De locatie is goed bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid. Onze tweede vestiging vindt u in de Julianastraat in Bodegraven. Daar vindt u ook de adviseurs van Freek Hypoheek. Voor de Alphense vestiging van Freek Hypotheek gaat u naar het Raoul Wallenbergplein, vlakbij het gemeentehuis.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op VMD KOSTER Groep B.V.:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.