Bedrijf

Aankoopmakelaar Ilse Lamers

Aankoopmakelaar Ilse Lamers

Gespecialiseerd in aankoopbegeleiding.

Aankoopmakelaar Ilse Lamers
Bloemhofstraat 15
2406 BR Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Aankoopmakelaar Ilse Lamers

Gespecialiseerd in aankoopbegeleiding 

Aankoopmakelaar Ilse Lamers

Aankoopmakelaar Ilse Lamers: Een aankoopmakelaar levert naast zekerheid en deskundig advies ook financieel voordeel op!

Jarenlange ervaring
Door jarenlange ervaring weet Ilse als aankoopmakelaar een beduidend beter onderhandelingsresultaat te behalen dan de woningkoper. Dit begint al bij beoordeling van de vraagprijs: is deze wel reëel? Waar ligt de bodemprijs? Verder heb je als koper te maken met een doorgewinterde verkoopmakelaar die optreedt voor de verkoper. De onderhandelingen uitbesteden aan een deskundige is dan wel zo slim.

Echt onafhankelijk
Ilse is gespecialiseerd als aankoopmakelaar en heeft geen woningen in de verkoop. Dat is een bewuste keuze. Hierdoor kan ze scherp en 100% in het belang van haar aankopende klant een onderhandeling in.

Wat regelt een aankoopmakelaar nog meer?
Maar onderhandelen is niet het enige wat een aankoopmakelaar doet. Als koper heb je onderzoek plicht naar de bouwkundige staat: hoe ga je hier als koper mee om? Daarnaast krijg je als koper te maken met de koopakte, akte van levering, bestemmingsplannen, bouwtekeningen en bestek, en mogelijk met splitsingsaktes, erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, VVE gegevens en kettingbedingen.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Aankoopmakelaar Ilse Lamers:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws