Bedrijf

Bik & Gesman

Bik & Gesman

Een dynamisch en flexibel uitzendbureau.

Bik & Gesman
Ondernemingsweg 5
2404 HM Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Bik & Gesman

Uitzendbureau 

Bik & Gesman

Bik & Gesman Personeel is een dynamisch en flexibel uitzendbureau. De afgelopen jaren hebben wij een explosieve groei ondergaan en verwachten dit te continueren.

Bik & Gesman zendt personeel uit onder de ABU-CAO voor uitzendkrachten. Voor de medewerkers wordt gezorgd op het gebied van veiligheid, kleding en vervoer. De medewerkers worden eventueel voorzien van een bedrijfsauto waardoor zij zeer flexibel zijn en overal in de randstad werkzaam kunnen zijn.

Bik & Gesman is vertegenwoordigd in verscheidende branches maar voornamelijk gespecialiseerd in diverse werkzaamheden in de bouw. Gemiddeld heeft Bik & Gesman 70 medewerkers uitgezonden bij een 20 tal opdrachtgevers. Wij verwachten dat deze aantallen blijven groeien.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende voordelen die verbonden zijn als u personeel inhuurt bij Bik & Gesman Personeel.

Voordelen Bik & Gesman
- Wij bieden gemotiveerd en ervaren personeel
- U hoeft zelf geen ervaren personeel te zoeken
- U draagt geen risico van ZW, WAO, enz
- U heeft geen uitgebreide loonadministratie
- Wekelijks ontvangt u een totaal factuur van ons

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Bik & Gesman:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Bik & Gesman