Bedrijf

BOOST

BOOST

Bouwen aan opgroeien, ontwikkeling, sport en talent.

BOOST
Zuidpoolsingel 6
2408 ZE Alphen aan den Rijn

Organisaties

BOOST

In jouw wijk 

BOOST

BOOST is het samenwerkingsnetwerk van Bibliotheek Rijn en Venen, Theater Castellum, PeuterStart - partner van Junis Kinderopvang, Parkvilla, Participe en Sportspectrum. BOOST werkt samen in projecten, diensten en initiatieven die te maken hebben met:

  • Talentontwikkeling
  • Opgroeien & ontwikkelen -9 maanden tot 12 jaar
  • Ontwikkelen 12-27 jaar.

Bij deze laatste zijn ook Streetlive TV en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland als partners betrokken.

Wat doet BOOST?
BOOST wil de burgers in Alphen aan den Rijn in hun kracht zetten en houden. We willen daarbij vooral samenwerken met u als inwoner van Alphen, uw organisatie of initiatief en waar het kan uw organisatie of initiatief ondersteunen of met u antwoord geven op uw vraag. Door onze samenwerking als BOOST willen we ervoor zorgen dat iedereen - van kind tot jongere en van volwassene tot oudere - zich op een veilige manier kan ontwikkelen.

En wat merkt u ervan?
Datgene wat al goed was en voldeed aan de vraag en wens van de burger blijven we doen, maar we zullen ook met en voor u nieuwe initiatieven ontplooien zoals bijvoorbeeld, PeuterStart (peuterspeelzalen), eLAB (programma’s rondom mediawijsheid), activiteiten voor senioren op locatie, huiswerkclubs, amateurvoorstellingen in het Castellum, beweegprogramma’s voor jongeren met overgewicht.

Bekijk hier ook de BOOST Evaluatiekrant 2017

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op BOOST:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.