Bedrijf

Carwash Concurrent

Carwash Concurrent

Iedere auto krijgt speciale aandacht.

Carwash Concurrent
Euromarkt 151
2408 BE Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Carwash Concurrent

Gelegen aan de Euromarkt 

Carwash Concurrent

Voor 5 euro rijd je bij onze filialen al weer schoon de deur uit!. Maar naast de goedkope tarieven heeft de Carwash Concurrent nog meer voordelen voor je. 

Iedere auto krijgt bij ons speciale aandacht. Ons personeel zorgt ervoor dat de vogelpoep, zand, vliegen enz. allemaal van de auto worden gespoten met hoge druk! Bij ELKE auto doen wij met een zachte borstel de achterkant van de auto voor een optimaal resultaat. De textielstroken in onze wasstraat in combinatie met het voorwassen zorgen voor een 100% krasvrij resultaat, en houden de auto langer in nieuwstaat! Ervaar het verschil en probeer eens onze Glansprotector Polymeer Coating!

Onze wasstraten beschikken over een hoge capaciteit. Elke 45 seconden kan de volgende auto al op de kettingbaan. Je hoeft dus nooit lang te wachten. Carwash Concurrent gebruikt alleen shampoo's en waxen die biologisch afbreekbaar zijn. Onze leverancier is koploper en voldoet aan al de REACH normen. We maken gebruik van een waterrecyclingssysteem die er voor zorgt dat de vetten en andere mileubelastende stoffen, die tijdens het wassen van de auto vrijkomen, worden opgevangen en niet in het riool belanden zoals met autowassen op straat gebeurt.

Openingstijden

Maandag 08.30 - 18.30 uur
Dinsdag 08.30 - 18.30 uur
Woensdag 08.30 - 18.30 uur
Donderdag 08.30 - 18.30 uur
Vrijdag 08.30 - 21.00 uur
Zaterdag 08.30 - 18.30 uur
Zondag 09.30 - 17.00 uur

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Carwash Concurrent:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Carwash Concurrent