Bedrijf

CJG Alphen Stadhuisplein

CJG Alphen Stadhuisplein

Het CJG is er voor alle inderen, jongeren, opvoeders en gezinnen.

CJG Alphen Stadhuisplein
Stadhuisplein7
2405 SH Alphen aan den Rijn

Bedrijven

CJG Alphen Stadhuisplein

Centrum voor jeugd en gezin 

CJG Alphen Stadhuisplein

In het Centrum Jeugd en Gezin werken allerlei organisaties samen, zoals. GGD Hollands Midden (jeugdgezondheidszorg), Kwadraad (maatschappelijk werk), Bureau Jeugdzorg en Humanitas (Maatjesproject en Home-Start), onder regie van de gemeente Alphen aan den Rijn.Je wordt dus nooit meer van het kastje naar de muur gestuurd. Vanaf nu heb je voor al je vragen over opvoeding en opgroeien één vast aanspreekpunt.

Kom Erbij
Het Centrum voor Jeugd en Gezin werkt samen met Kom Erbij. Kom Erbij richt zich op verschillende doelgroepen. Allochtone en autochtone ouders kunnen bij Kom Erbij terecht voor activiteiten over opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Je kunt bijvoorbeeld informatie bij ons krijgen over de Springplank Voorscholen. Informeer bij het CJG of je in aanmerking komt voor een activiteit.

Waarvoor?
Bewoners van Alphen aan den Rijn kunnen met al hun vragen over opvoeding en opgroeien voortaan terecht bij het Centrum Jeugd en Gezin. Het CJG geeft kosteloos advies over het opgroeien en opvoeden van kinderen in alle leeftijden. Als het nodig is helpt het CJG bij het zoeken naar mensen of instanties die jou en je kind(eren) verder kunnen helpen. Je kunt bij ons met alle vragen over kinderen en opvoeding terecht, zoals: zwangerschap en bevalling, tienerzwangerschappen, peuters, kleuters, pubers, veilig internet, onderwijs, scheiding, stiefouders, verslaving, sportclubs in de wijk.


Openingstijden

Maandag     09.00 - 12.30 uur
Dinsdag     09.00 - 12.30 uur
Woensdag     09.00 - 12.30 uur
Donderdag     09.00 - 12.30 uur
Vrijdag     09.00 - 12.30 uur
Zaterdag     gesloten
Zondag     gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op CJG Alphen Stadhuisplein:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over CJG Alphen Stadhuisplein