Bedrijf

De Zon Massage

De Zon Massage

Jean Paul is uw masseur.

De Zon Massage
Van Dijkstraat 14
2405 XE Alphen aan den Rijn

Bedrijven

De Zon Massage

Massage, massagetherapie & bedrijfsmassage 

De Zon Massage

Je kunt bij De Zon Massage terecht voor:

Ontspanningsmassages
Massages geven rust, ruimte, ontspanning, energie en inspiratie. Je vrij en blij voelen is belangrijk, massages zijn uitermate geschikt om hier een positieve bijdrage aan te leveren.

Massages bij lichamelijke klachten
Loop je al geruime tijd met uiteenlopende klachten en hebben andere therapieën je geen verbetering gebracht? Wellicht zijn massages dan iets voor jou. Ik werk niet alleen op het fysieke, maar ook op het mentale en emotionele niveau. Door deze manier van werken stimuleer ik het zelfherstellend vermogen van het lichaam waardoor in de meeste gevallen de klacht verdwijnt doordat deze bij de oorzaak wordt aangepakt.

Massagetherapie
Massagetherapie biedt uitkomst bij tal van problemen. Stress, burn-out, overbelasting, niet meer kunnen voelen/genieten, relationele problemen, chronische vermoeidheid, gejaagdheid, onrust, lusteloosheid, ingehouden angst, pijn, woede of verdriet, slapeloosheid, traumatische en/of onverwerkte ervaringen en zelfs vage klachten! Ik werk met verschillende massagevormen, haptonomie, NLP, ademhaling, psychologie en rollenspel.

Bedrijfsmassages
Werknemers die met regelmaat worden gemasseerd zijn gezonder, presteren beter en zitten beter in hun vel. Heb je nog geen bedrijfsmasseur? Vraag een vrijblijvende demonstratie aan bij jou op kantoor.

Openingstijden

Maandag 15.00 - 17.30 uur  
Dinsdag 09.15 - 17.00 uur incidenteel 19.30 - 22.30 uur
Woensdag 09.15 - 22.30 uur  
Donderdag 09.15 - 17.00 uur incidenteel 19.30 - 22.30 uur
Vrijdag 09.15 - 17.00 uur  
Zaterdag 10.30 - 12.30 uur  
Zondag gesloten  

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op De Zon Massage:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over De Zon Massage