Bedrijf

Dekjam

Dekjam

Wij bouwen, verbouwen en onderhouden websites.

Dekjam
Klaproosstraat 55
2403 EW Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Dekjam

Uw websitebouw specialist 

Dekjam

Dekjam
Een website bouwen voor u met de nieuwste technieken is één van de dingen die wij goed kunnen. Deze technieken kunt u niet zien want alles wat u ziet is wat de browser aan u toont en dat zijn alleen maar afbeeldingen, tekst en kleuren. Maar op de achtergrond heeft de browser wel HTML 5, CSS 3, JavaScript en PHP gelezen.

  • HTML 5 is de nieuwste versie van de code die nodig is om de browser te vertellen wat hij moet doen.
  • CSS 3 is datgene wat de kleuren, lettergrote en type, achtergrondafbeeldingen en allerlei mooie dingen, zo als afgeronde hoeken, verzorgt als de browser het leest.
  • Met JavaScript kan er worden aangegeven, bijvoorbeeld, dat het moet "sneeuwen" op een pagina om maar een bekend voorbeeld te noemen. Maar ook het tonen van de uitlegtips op deze website worden er door geregeld.
  • PHP zorgt ervoor dat deze website, bijvoorbeeld, werkt. Eerst kijkt het of alles gevonden is wat er getoond mag worden en of het ook aan u, de bezoeker, getoond mag worden. Daarna word aan de browser vertelt door middel van html wat hij mag tonen.

En wij maken hier allemaal, indien nodig, gebruik van om voor u uw website te bouwen.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Dekjam:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Dekjam