Bedrijf

Drieman Garantiemakelaars

Drieman Garantiemakelaars

Hulp bij het verkopen en kopen van een huis.

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25
2406 DH Alphen aan den Rijn

Drieman Garantiemakelaars

Makelaardij 

Drieman Garantiemakelaars

Al meer dan 30 jaar verkopen wij met veel plezier en heel succesvol woningen. Onze jarenlange ervaring en aanwezigheid in Alphen a/d Rijn maakt dat wij huizenkopers weer terug zien als zij op zoek gaan naar een nieuwe woning. Een duidelijk teken van waardering van onze klanten. Met ons team staat het leveren van kwaliteit en een tevreden klant dan ook centraal.

De Drieman kantoren zijn gevestigd  in Alphen a/d Rijn,Nieuwkoop, Leiderdorp, Woerden en Bodegraven. Samen hebben we zo’n 500 woningen in de verkoop. Bezoek daarom eens onze website www.drieman.nl voor een overzicht van ons totale woningaanbod.

Naast het aan- en verkopen en taxeren van woningen in de bestaande bouw, zijn wij ook zeer actief op het gebied van nieuwbouw en wordt ons kantoor- al in het beginstadium van ontwikkeling - betrokken bij nieuwbouwplannen in de regio. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies op het gebied van bedrijfsonroerend goed en hebben wij goede connecties met hypotheekverstrekkers.

Misschien bent u op zoek naar uw droomhuis, heeft u een woning op het oog, bent u geïnteresseerd in onze nieuwbouwplannen, een hypotheekadvies of denkt u eraan om uw eigen woning te verkopen. Belt u dan gerust met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek.

Openingstijden
Op zaterdag zijn onze makelaars voor afspraken beschikbaar van 10.00 tot 16.00 uur. Ook na kantoortijd zijn wij telefonisch bereikbaar via onze vaste telefoonnummer. Liever een korte vraag stellen via internet? Via onze site kunt u van 17.00 tot 23.00 uur op de live chat terecht.

Maandag 09.00 - 17.30 uur
Dinsdag 09.00 - 17.30 uur
Woensdag 09.00 - 17.30 uur
Donderdag 09.00 - 17.30 uur
Vrijdag 09.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Drieman Garantiemakelaars:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream