Bedrijf

Drieman Garantiemakelaars

Drieman Garantiemakelaars

Hulp bij het verkopen en kopen van een huis.

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25
2406 DH Alphen aan den Rijn

Drieman Garantiemakelaars

Makelaardij 

Een nieuwe woning kopen doet u niet iedere dag. Waarschijnlijk heeft u alle eisen waar uw nieuwe thuis aan moet voldoen duidelijk op een rij, maar hoe vindt u nou die ene woning? En als u hem vindt betaalt u dan eigenlijk een reële prijs en wat is de bouwkundige staat van de woning? Deze en al uw andere vragen worden stuk voor stuk beantwoord als u uw eigen aankoopmakelaar inschakelt.

Van zoekopdracht tot overdracht
Graag nodigen wij u uit om op kantoor al uw woonwensen door te spreken en te “matchen” aan de huidige en de toekomstige woningmarkt. We zullen dan uitvoerig ingaan op alle mogelijkheden van aankoopbegeleiding en u adviseren over het zoekproces. Niet alleen kunt u ervoor kiezen om Drieman te laten zoeken naar geschikte woonruimte maar denkt u ook eens aan;

- het verrichten van grondig vooronderzoek
- begeleiding bij bezichtigingen
- waardebepaling
- het doen van bouwkundig onderzoek
- prijsonderhandelingen
- regelen van juridische zaken
- begeleiding bij de notaris

Om de begeleiding af te stemmen op uw situatie maken wij duidelijke afspraken. U kunt zelf aangeven in welke mate u begeleiding wenst. Zo noteren wij zwart op wit wat u van ons mag verwachten!

Wist u dat wij o funda.nl gemiddeld een 8.5 scoren als aankoopmakelaar? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Wij bespreken graag met u alle mogelijkheden.

Meer weten? Kijk op www.drieman.nl

Nieuws

Facebookstream