Bedrijf

Drieman Garantiemakelaars

Drieman Garantiemakelaars

Hulp bij het verkopen en kopen van een huis.

Drieman Garantiemakelaars
Anne Frankkade 25
2406 DH Alphen aan den Rijn

Drieman Garantiemakelaars

Makelaardij 

Bij Drieman Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres!
Al ruim 40 jaar verkopen wij met veel plezier woningen in Alphen a/d Rijn en omstreken. Huizenkopers zien wij vaak terug als zij opnieuw een woning zoeken; een duidelijk teken van waardering! Kwaliteit en een tevreden klant staan bij ons dan ook centraal. Bent u dus op zoek naar een makelaar om uw woning te verkopen? Of wilt u juist een woning gaan kopen? Bij Drieman helpen wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons kantoor aan de Anne Frankkade op een gunstige en drukbezochte locatie midden in het centrum.

Onze makelaars John Wijling, Helga Moerman, Anouk Groenendijk en Gerben Hak treden voor u op als verkopend makelaar. Femke Veenstra en Dorien Koekoek ondersteunen hen hierbij en zorgen samen met Loes van der Pijl, Marieke Anker en Jeanet Hooftman voor de vriendelijke ontvangst, complete informatieverstrekking en de verkoop en aankoop ondersteuning.

Waarom kiest u voor Drieman Garantiemakelaars?

Wij zijn aangesloten bij de NVM
Een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit, onbesproken gedrag en ethiek. U kunt erop vertrouwen dat wij alleen uw belang behartigen.

Ons uitgebreide pakket aan marketingmiddelen
Het positioneren van uw woning in de markt is een belangrijk onderdeel van de verkoop. Wij schakelen voor elke woning een interieurstyliste in, maken professionele foto’s en plattegronden en zorgen voor een optimale presentatie op funda.nl, drieman.nl (de best bekeken regionale woningsite) en youtube. Wij adviseren u over alle andere marketingmiddelen en het beste moment om deze in te zetten.

De 5 unieke garanties van Garantiemakelaars
Waaronder onze contactgarantie; wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u maar ook voor eventuele kopers via ons vaste telefoonnummer. Bovendien kan men dagelijks van 17.00 tot 23.00 uur via de website op de live chat terecht. En de annuleringsgarantie: Wij geloven in de kracht van onze dienstverlening. Mochten wij u toch niet bieden wat u ervan verwacht had dan voorziet deze garantie u in de mogelijkheid de samenwerking stop te zetten. 

Onze resultaten
Al vele jaren zijn wij marktleider in de Rijnstreek. Bijna 1 op de 5 huizen wordt via Drieman verkocht en daar zijn we best trots op! De doorlooptijd - de tijd dat uw huis te koop staat - is aanmerkelijk korter bij Drieman Garantiemakelaars dan bij de gemiddelde makelaar en Drieman weet bovendien een hogere verkoopprijs te realiseren. Door een realistische kijk op de vraagprijs en scherp onderhandelen.

Hoge klanttevredenheid
Onze gemiddelde score op funda.nl is een 8,5! Drieman streeft ernaar continu haar dienstverlening te verbeteren. Om te weten waar onze verbeterpunten liggen, vragen wij al onze klanten deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. Bekijk ook eens de reviews op www.drieman.nl.

Kijk voor meer informatie op www.drieman.nl

Nieuws

Facebookstream