Bedrijf

Elhobotus Compagnie

Elhobotus Compagnie

Wanneer uw Hart u lief is.

Elhobotus Compagnie
Da Costastraat 22
2406 AT Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Elhobotus Compagnie

Evenementen EHBO / opleiding Reanimatie / EHBO 

Elhobotus Compagnie

Wij staan voor goed opgeleide en enthousiaste EHBO medewerkers bij evenementen zoals dance feesten, festivals, (pop)concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Wij zijn gespecialiseerd in middelgrote evenementen tot kleinschalige ondersteuning bij lokale gebeurtenissen.

Organiseert u een evenement waarbij de hulpverlening goed geregeld moet zijn? Zodanig dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan? Wilt u volledig ont-zorgt worden, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op het event? Maak dan gebruik van de diensten van Elhobotus Compagnie.

Voordelen van samenwerking met ELHOBOTUS COMPAGNIE:

  • Wij nemen graag de organisatie ehbo, afstemming en planning volledig uit handen
  • Ervaren en goed getrainde EHBO ers  staan garant voor een professionele aanpak.
  • Van sportwedstrijd tot concert, van markt tot bedrijfsfeest: ELHOBOTUS COMPAGNIE levert maatwerk. Voor iedere situatie beschikken wij over de juiste middelen  

De inzet van het aantal hulpverleners en soort hulpverleners en de materialen worden bepaald naar aanleiding van de Risico Inventarisatie & Evaluatie en de vergunningseisen die voor het evenement zijn verleend. Bij kleinschalige evenementen wordt de inzet in samenspraak met u als opdrachtgever bepaald

BHV / EHBO Cursus
Met een BHV / EHBO cursus voor uw personeel zorgt u ervoor dat er in het geval van ernstige ongevallen of andere calamiteiten altijd iemand aanwezig is die eerste hulp kan verlenen. Daarnaast wordt de BHV /  EHBO cursus door veel medewerkers gezien als een nuttige toevoeging op hun beschikbare kennis, waar ze zowel op de werkvloer als daarbuiten wat aan zullen hebben.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Elhobotus Compagnie:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Elhobotus Compagnie