Bedrijf

JouwLeerkracht

JouwLeerkracht

Voor elk kind n elke volwassene!

JouwLeerkracht
Distributieweg 2
2404 CK Alphen aan den Rijn

Bedrijven

JouwLeerkracht

Praktijk voor Onderwijsondersteuning 

JouwLeerkracht

Jouw LeerKracht biedt onderwijsondersteuning, voorlichting, advies en praktische hulp aan zowel kinderen als volwassenen met AD(H)D, autisme, hoogbegaafdheid, dyslexie, dyscalculie en andere leerproblemen. Leer- en gedragsproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Vaak wordt er gekeken naar 1 ‘probleem’ en wordt daaraan gewerkt. JouwLeerKracht kijkt verder. 

Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van fixatie disparatie, beelddenken, auditieve verwerkingsproblemen, een slechte oogsprongmotoriek, primaire reflexrestanten, visueel ruimtelijke problemen, de lateralisatie-ontwikkeling, concentratieproblemen, performaal-verbaalkloof, enzovoort. JouwLeerKracht werkt vanuit een meervoudige benadering van het ‘probleem’ zodat door deze persoonlijke totaalaanpak de kans op succes veel groter is.

Openingstijden
De praktijk is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. 

Aandachtspuntje: Als ik met de kinderen aan het werk ben, neem ik geen telefoon op. Om te voorkomen dat u mijn voicemail krijgt is het wellicht voor u en voor mij prettiger om een mail te sturen. Ik zal proberen zsm te antwoorden.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op JouwLeerkracht:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws