Bedrijf

Latexfalt

Latexfalt

Werkt constructief, kleurrijk en bindend

Latexfalt
Hoogewaard 183
2396 AP Koudekerk aan den Rijn

Bedrijven

Latexfalt

Bitumen en polymeren 

Latexfalt

In een fraaie, moderne productieomgeving in Koudekerk aan den Rijn werken ruim 80 medewerkers aan innovatieve en marktgerichte producten en systemen op basis van bitumen en polymeren. LATEXFALT BV is een organisatie die constructief, kleurrijk en bindend werkt, zowel ten opzichte van haar producten als haar afnemers, leveranciers, personeel en andere relaties.

De afnemers van de LATEXFALTproducten hebben te maken met een omgeving die voortdurend aan verandering onderhevig is en steeds complexer wordt. Daarom dient LATEXFALT als organisatie flexibel te kunnen inspelen op die veranderingen.

Het productiebedrijf en het kwaliteitslaboratorium beschikken over een breed scala aan analyse- en testmethodes om de producten grondig te kunnen keuren. De bedrijfsvoering wordt ondersteund door moderne, geautomatiseerde controle- en beheerssystemen.

LATEXFALT b.v. is een productie, applicatie, verkoop en productontwikkelingsorganisatie voor bitumineuze, polymeer gemodificeerde en kunststof bindmiddelen.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Latexfalt:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Latexfalt