Bedrijf

Little Legends

Little Legends

Omdat wij ook ouders zijn

Little Legends
Jac P Thijsseweg 13
2408 ER Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Little Legends

Trendy kinderschoenen 

Little Legends

Wij zijn Jeroen en Kim, 30 + en ouders van een meisje Mees (7) en Boris (2). Altijd heerlijk druk met het gezin en nieuwe projecten. 

Jeroen is opgegroeid in de sportbranche, heeft sinds 2011 een eigen bedrijf in de sportartikelen, en is daarnaast een echte sneaker freak. Zelf ben ik sinds 2013 agent van verschillende tassen merken en ben ik verslaafd aan leuke (kinder)tassen. Om eerlijk te zijn, heb ik een passie op al het gebied van mode :-)

Voor onze dochter en zoon vinden wij het lastig om leuke aparte sneakers en accessoires te vinden. Dit heeft ons aan het denken gezet….Little Legends is een droom die werkelijkheid is geworden en brengt twee grote passies samen; onze kinderen en de kindermode.

Met de site willen wij een overzichtelijk aanbod te geven in de verschillende trendy kindersneakers en vrolijke accessoires. Wij zijn voortdurend opzoek naar labels die ons inspireren en die kinderen iets unieks bieden. Net even iets anders en een tikkeltje stoerder, dat is wat wij als modebewuste ouders, voor onze kleine legendes willen, toch?

Have fun shopping & enjoy the collections!

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Little Legends:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws