Bedrijf

Maas Autogroep

Maas Autogroep

VW, Audi, SEAT, SKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Maas Autogroep
Curieweg 5
2408 BZ Alphen aan den Rijn

Contact

Maas Autogroep

'Gewoon bijzonder' 

Maas Autogroep

Kiezen voor Maas betekent kiezen voor een hecht familiebedrijf waarin de passie voor onze sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Onze merken vragen om ondernemende mensen die met passie willen presteren. We geven onze mensen vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheden. We investeren veel in de ontwikkeling van onze mensen.

Maas Autogroep is een sterk groeiend en innovatief familiebedrijf. En samen met onze 140 werknemers werken we elke dag aan ons 'Gewoon bijzonder' motto. Wij maken het bijzonder gewoon..

Dat is wat Maas zo uniek maakt. Wij gaan verder dan andere autobedrijven, want wij zijn vindingrijk en gaan tot het uiterste voor onze klanten.. en voor onze werknemers. Onze standaard is bijzonder, hoewel in onze ogen het bijzondere gewoon is. Het is waar alle werknemers vanuit onze drie vestigingen (Nieuwkoop, Alphen aan den Rijn en Uithoorn) elke dag weer vol passie aan werken en zij zijn het die ons gewoon bijzonder maken.

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00 uur
Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Maas Autogroep:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream