Bedrijf

MTP Fysiotherapie

MTP Fysiotherapie

Ook medische personal training en fysiosport.

MTP Fysiotherapie
Utrechtstraat 100
2408 GS Alphen aan den Rijn

MTP Fysiotherapie

Zeven dagen per week geopend 

image image image image

MTP Fysiotherapie is gevestigd op de Utrechtstaat 100 te Alphen aan den Rijn in de wijk Kerk en Zanen. Door ons ruime aanbod aan specialisaties welke integraal met elkaar samenwerken, alsmede dat wij 7 dagen per week open zijn, maakt ons handelen uniek.

MTP Fysiotherapie is een middelgrote praktijk met onder andere algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, (orthopedische) manuele therapie, craniofaciale therapie, MSK echografie, shockwave, dry needling, medical taping en rocktaping.

Daarnaast werken wij in onze praktijk samen met osteopathie, een psychomotorisch beweeg therapeut(sport) diëtistpersonal trainers en een sport- en ontspanningsmasseur

Ook kunt u bij onze partner MTP Sports terecht voor Small Group Fysio trainingen en medische personal training onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut. Door ons brede scala aan specialisaties en grote netwerk, is er altijd wel een manier waarop wij u verder kunnen helpen.

Openingstijden

Maandag 08.00 - 22.00 uur
Dinsdag 08.00 - 22.00 uur
Woensdag 08.00 - 22.00 uur
Donderdag 08.00 - 22.00 uur
Vrijdag 08.00 - 22.00 uur
Zaterdag 09.00 - 15.00 uur
Zondag 09.00 - 15.00 uur

 

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op MTP Fysiotherapie:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream