Bedrijf

Psychiatrische Praktijk Alphen

Psychiatrische Praktijk Alphen

Deze Psychiater is gevestigd in het gebouw van het Umai Centrum.

Psychiatrische Praktijk Alphen
Prinses Marijkestraat 20
2404 BC Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Psychiatrische Praktijk Alphen

Psychiater 

Psychiatrische Praktijk Alphen

Een psychiater is een arts die zich na de opleiding Geneeskunde verder gespecialiseerd heeft in de psychiatrie. Een psychiater houdt zich bezig met de behandeling van psychiatrische ziektes. Psychische stoornissen zijn vaak het gevolg van een samenspel van biologische, psychologische- en sociale factoren. Bij een groot aantal psychiatrische ziekten is een erfelijke component in het spel, waardoor mensen een zekere kwetsbaarheid hebben voor een bepaalde aandoening.

In situaties van stress kan die kwetsbaarheid leiden tot het ontwikkelen van een stoornis. Iemand met een kwetsbaarheid voor depressies loopt bijvoorbeeld meer risico daadwerkelijk een depressie te ontwikkelen na een groot verlies. En iemand met een kwetsbaarheid voor psychosen loopt hierop meer risico bij het gebruik van drugs. Daarnaast kunnen ook allerlei lichamelijke ziekten, zoals schildklieraandoeningen of medicatiegebruik leiden tot psychische ontregeling.

Openingstijden

De openingstijden zijn bij ons helaas onbekend.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Psychiatrische Praktijk Alphen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Psychiatrische Praktijk Alphen