Bedrijf

Rijschool Nieuwenburg

Rijschool Nieuwenburg

Voor het behalen van Rijbewijs B.

Rijschool Nieuwenburg
Lisdodde 36
2408 LW Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Rijschool Nieuwenburg

Rijopleiding 

Rijschool Nieuwenburg

Je hebt eindelijk de leeftijd bereikt om te gaan lessen. Het is allemaal best spannend, maar hoe weet je nu bij welke rijschool je wilt gaan lessen? Waar word je één-op-één begeleid en waar zit  je lekker ontspannen in de auto?

Iedereen heeft een ander karakter en iedereen heeft een andere manier van leren. Het zou mooi zijn als je een rijschool vindt die betaalbaar is en waar je goed advies kunt krijgen dat je nodig hebt om te lessen.

Bij Rijschool Nieuwenburg vind je die één-op-één begeleiding. Daarnaast wordt alles duidelijk  op jouw manier uitgelegd zodat jij het snapt. Bij Rijschool Nieuwenburg bepaal je het start- en eindpunt zelf: of dit nu thuis, op school, je werk, bij een vriend(in) of ergens anders is maakt allemaal niks uit. Wij komen je halen in Alphen aan den Rijn, Leiden, Nieuwkoop, Ter Aar, Leiderdorp, Hazerswoude, Zoeterwoude, Zoetermeer en alles wat daar tussen zit.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Rijschool Nieuwenburg:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Rijschool Nieuwenburg