Bedrijf

Sterkliniek

Sterkliniek

Kliniek voor dierenverzorging.

Sterkliniek
Van Eijckstraat 19
2406 TZ Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Sterkliniek

Dierenkliniek 

Sterkliniek

Sterkliniek dierenartsen is een samenwerkingsverband tussen zelfstandig werkende gezelschapsdierenpraktijken. Sterkliniek dierenartsen streeft naar zowel het continu verbeteren van de diergeneeskundige zorg, als naar het verder verbeteren van de praktijkvoering. Immers hoe efficiënter de praktijkvoering, hoe meer tijd een dierenarts kan besteden aan het werk waar de passie van een dierenarts echt ligt. uw huisdier de optimale zorg geven!

Om de samenwerking voor alle betrokkenen duidelijk en gestructureerd te laten verlopen hanteert de Sterkliniek een kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem wordt getoetst door een objectieve certificerende instantie. Gelukkig is de diergeneeskundige zorg in Nederland van een heel hoog peil. Maar binnen de Sterkliniek is afgesproken dat de aangesloten praktijken aantoonbaar aan kwaliteitscriteria moeten voldoen. Deelnemende klinieken kunt u herkennen aan het gemeenschappelijke logo en de naam Sterkliniek dierenartsen.

Openingstijden

Maandag 08.00 - 20.00 uur
Dinsdag 08.00 - 20.00 uur
Woensdag 08.00 - 20.00 uur
Donderdag 08.00 - 20.00 uur
Vrijdag 08.00 - 20.00 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Alleen volgens afspraak!

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Sterkliniek:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over Sterkliniek