Bedrijf

The Home Factory

The Home Factory

Interieuradvies in Alphen aan den Rijn.

The Home Factory
A. van Leeuwenhoekweg 38 B10
2408 AN Alphen aan den Rijn

Contact

The Home Factory

Interieuradvies, ontwerp en realisatie 

image image image image image image

Welk interieur past bij u? Het team van The Home Factory creëert voor u een omgeving die perfect aansluit op uw smaak en manier van wonen!

Bij The Home Factory vertalen wij uw woonwensen naar werkelijkheid. Door middel van onze adviezen, ontwerpen en realisatie maken wij uw wijze van wonen stijlvoller, praktischer, comfortabeler, creatiever, gezelliger, harmonieuzer, persoonlijker. Kortom, wij laten u veel meer genieten van hetzelfde huis of appartement of laten u ervaren welke mogelijkheden een nieuwbouwwoning heeft. Functionaliteit en persoonlijke smaak moeten leiden tot een mooi geheel.

Ons advies varieert van een interieurontwerp in 3D, het maken van een persoonlijk stijlplan, kleur & materialen plan, lichtplan tot een totaal concept. Als u zich herkent in deze plannen kunnen wij indien gewenst de gehele realisatie voor u verzorgen, inclusief de styling tot in het kleinste detail.

Voor een totaal interieur of een antwoord op een simpele vraag kunt u altijd contact met ons opnemen.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op The Home Factory:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.