Bedrijf

Woondroom Alphen

Woondroom Alphen

Een huis kopen of verkopen doe je anno nu!

Woondroom Alphen
Hooftstraat 33
2406 GD Alphen aan den Rijn

Woondroom Alphen

Alles behalve hetzelfde 

"Bent u nog steeds op zoek naar een woning? Heeft u uw droomhuis gevonden maar was dat net verkocht, nog voor u de kans had om te gaan kijken? Of u heeft een leuk huis gezien en weet niet wat de volgende stap is?"

Het is ook niet gemakkelijk om een woning te kopen. Wat is de juiste prijs en ten opzichte van de prijzen in de omgeving? Hoe pak ik het bieden aan? Hoe lang staat de woning reeds te koop? En vooral heel belangrijk: Gaat er nu of in de loop der tijd in de directe omgeving iets veranderen?

Al deze vragen worden nog steeds aan de verkopend makelaar gesteld, terwijl die optreedt voor de tegenpartij: de verkoper! U koopt niet alleen het pand, maar ook de buurt. Bestemmingsplannen en milieugegevens opvragen doet de consument niet dagelijks, terwijl dit toch hoort bij de informatieplicht van de koper.

Als aankoopmakelaar is Woondroom Alphen dagelijks bezig met bovengenoemde zaken, dat is ons vak. Laat u van nu af aan goed begeleiden door iemand die uw belangen behartigt en niet die van de verkopende partij.

Wij behartigen uw belangen voor een vast bedrag van € 995,-.

Dan weet u waar u aan toe bent. En als u besluit om niet te kopen, dan kost het u niets. Wij gaan mee vanaf de tweede bezichtiging. Wij beoordelen de staat van het huis en de deal die u gaat sluiten. Wij onderhandelen de beste prijs en controleren de koopakte.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Nieuws

Facebookstream