Bedrijf

Woondroom Alphen

Woondroom Alphen

Een huis kopen of verkopen doe je anno nu!

Woondroom Alphen
Hooftstraat 33
2406 GD Alphen aan den Rijn

Woondroom Alphen

Alles behalve hetzelfde 

Het verkopen van een huis is meer dan een bord in de tuin. Het vereist deskundige hulp op maat, waarbij u een goed gevoel heeft over het verkooptraject en het resultaat. Woondroom Alphen heeft 100% aandacht voor de klant en staat vooral bekend om de persoonlijke benadering.

Heeft u plannen voor de verkoop van uw woning of appartement in regio Alphen aan den Rijn? Nodig ons dan eens uit voor een geheel vrijblijvend verkoopadviesgesprek.

Tijdens dit adviesgesprek maken wij een inschatting van de huidige marktwaarde van uw woning of appartement en leggen wij uit wat wij allemaal doen om uw woning snel en tegen de hoogst mogelijke opbrengst te verkopen. Vervolgens bespreken wij met u welke vraagprijs we vervolgens gaan hanteren. De verkoop van een woning vereist een goed plan van aanpak. Wij zullen dit plan van aanpak vervolgens met u stap voor stap doornemen.

Klanttevredenheidsonderzoek
In het klanttevredenheidsonderzoek scoort Woondroom Alphen zeer goed vanwege 'creativiteit en gedrevenheid, bereikbaarheid en de vakkundigheid van het team'. Daarnaast zet Woondroom Alphen moderne communicatiemiddelen in, waaronder: whatsapp, Facebook en twitter. Allemaal ter bevordering van de verkoopbegeleiding. En met succes!

Op maat!
Woondroom Alphen maakt voor elke te verkopen woning een op maat gemaakt plan. Bent u benieuwd naar ons verkoopplan voor uw woning? Neem dan contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om onze werkwijze aan u kenbaar te maken en hoe wij deze kunnen toepassen op uw woning!

Neem contact met ons op!

Nieuws

Facebookstream