Bedrijf

X Body Sculpting Alphen

X Body Sculpting Alphen

De nieuwste en beste apparatuur.

X Body Sculpting Alphen
Gouwelandelaan 20A
2408 ZG Alphen a/d Rijn

Bedrijven

X Body Sculpting Alphen

Voor mannen en vrouwen 

X Body Sculpting Alphen

In ons instituut in Alphen aan den Rijn behandelen wij vrouwen en mannen, die met behulp van persoonlijke en deskundige begeleiding kiezen voor een effectieve, veilige en definitieve aanpak van hun probleemzones en figuurcorrectie. Wij werken met de nieuwste en beste apparatuur: de Coolipo Twin met het CE keurmerk, ISO certificering en Medische klasse II markering. Wij beschikken over het keurmerk Cryospecialist en zijn erkend Cryospecialist voor esthetische figuurcorrectie.

X Body Sculpting biedt u blijvend resultaat, zonder chirurgische ingrepen. Wij hebben een klantgerichte aanpak en werken alleen met gediplomeerd personeel. De specialistes zijn niet alleen professioneel, maar zij begeleiden u met al hun aandacht en deskundigheid om gezamenlijk het beste en gewenste resultaat te bereiken. U zult zich op uw gemak voelen bij onze vriendelijke specialistes, u staat er niet alleen voor.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op X Body Sculpting Alphen:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

  • Nieuws over X Body Sculpting Alphen