Bedrijf

Zeeman Textielsupers

Zeeman Textielsupers

Met inmiddels 1.200 winkels en 70 miljoen tevreden klanten per jaar.

Zeeman Textielsupers
De Schans 15
2405 XX Alphen aan den Rijn

Bedrijven

Zeeman Textielsupers

Hoofdkantoor 

image image

Wij zijn trots op onze GOEDkope producten. GOEDkoop betekent: kwalitatieve producten voor een eerlijke prijs. Want dat is het bewijs van onze professionaliteit. Dure producten maken is geen kunst. Iederéén kan dat. Achter een product van slechts een paar euro zit creativiteit, wilskracht en ambitie.

Dat dragen we graag uit! In ruim 40 jaar hebben wij ons bewezen als toonaangevende textielsupermarkt. Een van de allergrootste in Europa. Dit succes is geen toeval. Het is het resultaat van elke dag scherp zijn. Scherp op de kosten. Scherp op trends. Scherp op details. Scherp op kansen om te verbeteren. Alleen zo verleggen we onze grenzen. En houden wij tevreden klanten. Daarin zit onze belangrijkste motivatie. 

Daarom luidt ons motto: ALTIJD SCHERP. Scherp zijn zit in kleine én grote dingen. Het zijn deze typische Zeeman eigenschappen die ons maken wat we zijn. Scherp zijn is een manier van denken. Een houding die bepalend is voor alles wat we doen. Trots en zelfbewust werken wij elke dag verder aan het succes van Zeeman.

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 

Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op Zeeman Textielsupers:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream