Locatie

4Sport Training Center

4Sport Training Center

Fitnessclub van het jaar in Alphen

4Sport Training Center
Geerestein 77
2403 PB Alphen aan den Rijn

Sport & Vrije tijd

4Sport Training Center

Passie voor sport en fitness 

image image image image image image image

Wij zijn 4Sport Training Center, met een grote passie voor sport en fitness en gerund door een jong en energiek team. De sportschool onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, laagdrempeligheid en veel enthousiasme. Een sportschool waar iedereen welkom is en zich thuis zal voelen. Wij bieden naast professionele begeleiding, ook Personal Training en diverse groepslessen aan voor zowel binnen- als buitensport. Een aantal van deze groepslessen zijn Bootcamp, Kickboksen, Zumba, Yoga, Pole Fitness en Spinning. Daarnaast wordt er met 'Team4Sport' regelmatig meegedaan aan sportieve evenementen.

Bij 4Sport is er altijd aandacht voor jou en de specifieke manier van sporten en trainen die het beste bij jou past. Zo kun je in je eigen tempo trainen en kun je rekenen op de juiste begeleiding van ons team. Daarnaast werken wij samen met de fysiotherapeuten van Rayer Healthcare en kunnen wij ook mensen met lichamelijke klachten uitstekend begeleiden.

Openingstijden

Maandag

07.00 - 22.00 uur

Dinsdag

07.00 - 22.00 uur

Woensdag

07.00 - 22.00 uur

Donderdag

07.00 - 22.00 uur

Vrijdag

07.00 - 21.00 uur

Zaterdag

09.00 - 13.00 uur

Zondag

09.00 - 13.00 uur

Plaats een reactie

(je ontvangt een validatie link per e-mail om je reactie te bevestigen)

 
 
 Wij stellen een reactie bijzonder op prijs, maar behouden ons het recht voor reacties, die ongefundeerd zijn of een anonieme afzender hebben te verwijderen.

Reacties op 4Sport Training Center:

 

Er zijn nog geen reactie's geplaatst.

Nieuws

Facebookstream