Nieuws

« Vorige - Volgende »

ARC-Heitinga toernooi: 1ste dag zit erop

29 mei 2014 - 21:38  •  ARC Heitingatoernooi  •  reacties

ARC-Heitinga toernooi: 1ste dag zit erop

Alphen aan den Rijn -

Al met al redelijk toernooiweer, behoorlijk veel publiek, sportieve wedstrijden, dus eigenlijk vrijwel alleen maar lachende gezichten vandaag. Tegen het middaguur meldde zich traditiegetrouw ook Kevin Blom weer, de bij iedereen van tv bekende scheidsrechter, die zich inmiddels ‘vriend van het toernooi’ mag noemen. Als altijd floot Kevin als opwarmertje nog een gewone poulewedstrijd, om zich vervolgens te gaan voorbereiden op de grote finale, die van Poules A/B.

Een minpunt was een vervelende, maar volledig onopzettelijke, botsing tussen de keeper van Alphense Boys D1 en een speler van Alexandria’66 D1 (Romano). Het leek dermate ernstig dat Romano met de ambulance naar het ziekenhuis is gegaan voor nader onderzoek, maar gelukkig bleek er uiteindelijk geen ernstig letsel te zijn. Romano, van harte beterschap!

Tijdens de weer fantastisch door Hoogvliet geleverde lunch, sprak een spelertje zijn tevredenheid uit over de smaak van de kaas, waarbij hij wel wilde weten of het “oude of nieuwe kaas” was…

De feiten van vandaag:

Thuisclub ARC D6 pakte de eerste plaats in Poules E/F door VOC D8 terug te wijzen in de finale.

In Poules C/D ging die eer naar Alphen D1, net vóór Olympia D2.

De finale in Poules A/B, onder leiding dus van Kevin Blom, werd gewonnen door onze buren van Alphense Boys. Hun D1 won van Spijkenisse D1.

Drie verschillende verenigingen, maar alle drie de hoofdprijzen bleven vandaag in Alphen! Zij ontvingen deze uit handen van Bart Koetsier, namens hoofdsponsor Van der Linden Groep.

De mooiste en grootste prijs van de dag ging als altijd naar de meest sportieve ploeg. Vandaag was dat RCL D2. Naast de enorme beker, kregen zij door Wet ’n Wild een uur lang gratis waterskiën aangeboden!

Tim Moerman van Zwaluwen D1 werd uitgeroepen tot de beste keeper van deze dag. De beste speler van vandaag was in de ogen van de deskundige jury Georgy Theuns van Spijkenisse D1.

En natuurlijk werd ook vandaag weer de Leukste Leider van de dag gekozen. Deze eer viel te beurt aan Hesdy Kortstam van Alphen D1. En het hoogtepunt van deze dag was misschien wel de uitverkiezing van Christelle. Deze Belgische werd verkozen tot Supporter van de Dag.

De individuele winnaars mochten hun titel afgedrukt op mooie voetbalsjaals van Tifo.nl boven het hoofd houden!

Tot vergroting van de feestvreugde gingen er ook vandaag weer 50 voetballen het publiek in, geschonken door Machiel van der Schoot en Gerard van der Klaauw.

Tot slot mochten alle spelertjes zich traditiegetrouw weer verheugen op een tas met inhoud als herinnering aan het ARC-Heitingatoernooi.

Fotograaf: Josh Walet
Tags: #aht9
SV ARC.'
SV ARC

Samen sportief vooruit

31-05-2014 tot 31-05-2014 - ARC Heitingatoernooi.'
31-05-2014 tot 31-05-2014 - ARC Heitingatoernooi

De 9e Editie van het Heitingatoernooi