Nieuws

« Vorige - Volgende »

Zomerboost: inspirerend initiatief voor ondernemers

4 juli 2013 - 11:50  •  Adrie den Hartog  •  reacties

Zomerboost: inspirerend initiatief voor ondernemers

Alphen aan den Rijn -

De workshops zijn kort maar krachtig; elke workshop duurt 2,5 uur en is praktisch en concreet van opzet. Karen Visser licht toe: “Door het aanbod van deze regionale experts te bundelen, hebben ondernemers de mogelijkheid om voor een aantrekkelijke prijs in relatief korte tijd veel kennis en nieuwe inzichten te vergaren.”

Het programma bevat zo’n 15 verschillende workshops die verdeeld over de maand ’s middags en ’s avonds gegeven worden. Workshops zijn bijvoorbeeld ‘Met jou wil ik zaken doen!’ (over je elevatorpitch), ‘Nieuwe klanten via Twitter’, ‘Doe-het-zelf-Marketing’ en ‘Hallo! Energie’ (over omgaan met je energie als ondernemer).

De workshops hebben een interactief karakter, zodat naast het educatieve aspect de Zin in Ondernemen Zomerboost ook een kans is voor ondernemers uit de regio om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen. “Met deze workshops sluiten we goed aan bij de behoefte van ondernemers om in de zomer tijd te besteden aan reflectie en ontwikkeling”, stelt Adrie den Hertog. “Veel van hun klanten zijn met vakantie; ondernemers kunnen deze periode hiermee nuttig besteden. Zo staan ze op scherp en kunnen ze na de vakantie weer met focus en visie de markt bestormen.”

Fotograaf: Josh Walet
Zin In Ondernemen.'
Zin In Ondernemen

Voor flexibel werken, vergaderen en ontmoeten.