Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense H&M straks ook voor mannen

15 augustus 2013 - 12:16  •  reacties

Alphense H&M straks ook voor mannen

Alphen aan den Rijn -

“We zijn ontzettend trots op deze compleet vernieuwde winkel”, zegt Susan Krau, country manager van H&M Nederland. “Hij is uitgebreid met een flink aantal nieuwe concepten en ik ben in het bijzonder blij dat we nu ook de heren kunnen verwelkomen. De winkel is bijna klaar: hij wordt voorzien van het nieuwste interieur en komt er geweldig uit te zien. Hopelijk gaan we de inwoners van Alphen aan den Rijn een inspirerende shopervaring bieden!”

De H&M-winkel in Alphen aan den Rijn zal naast dames en kids nu ook herenkleding verkopen, inclusief de laatste fashion must-haves en tijdloze basisstukken. Daarnaast zullen H&M Sport en Divided -een collectie voor jongens en meiden tussen de 15 en 25 jaar- verkrijgbaar zijn. Bijpassende accessoires en lingerie maken de uitgebreide collectie compleet. De collecties zullen dagelijks worden aangevuld met nieuwe items en bieden de klant de inspiratie om een eigen fashion statement te maken, waarbij H&M consequent mode en kwaliteit voor de beste prijs biedt.

Feestelijke opening
De feestelijke opening zal plaatsvinden om 09.30 uur en de eerste klanten krijgen leuke giveaways. Kinderen kunnen op deze dag een glittertatoeage krijgen en professioneel worden geschminkt. Ook kun je een airbrush tattoo laten zetten.

In de vernieuwde winkel is het mogelijk om je oude kleding in te leveren. Klanten krijgen in ruil voor een tas met oude kleding een kortingsbon van 15%. Deze langlopende inzamelingsactie is dit jaar in H&M-winkels overal ter wereld gelanceerd. Bezoekers worden aangemoedigd hun oude kledingstukken in te leveren zodat deze opnieuw gebruikt of gerecycled kunnen worden. 

Fotograaf: Josh Walet
H&M.'
H&M

Hennes&Mauritz in Alphen aan den Rijn heeft een vrouwen en kinderafdeling.