Nieuws

« Vorige - Volgende »

GrandBazar Alphen steunt de kinderboerderij

17 december 2013 - 01:28  •  Peter van Harskamp  •  reacties

GrandBazar Alphen steunt de kinderboerderij

Alphen aan den Rijn -

De sociale gedachte achter GrandBazar heeft inmiddels geleid tot een aantal grote veranderingen in de winkel. Zo kunnen mensen met een klein budget terecht voor heel veel leuke 2e hands spullen die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. In de laatste maanden zijn er overeenkomsten afgesloten met Wecycle.nl en Legebatterijen.nl waardoor GrandBazar een welkome inleverpunt van kringloop artikelen is geworden in Ridderveld. Vanaf januari is GrandBazar ook een DPD parcelshop waar mensen hun pakketten kunnen afhalen. 

Naast de winkel wil GrandBazar een bijdrage leveren aan lokale projecten die door de crisistijd onder flinke druk zijn komen te staan. Deze maand heeft GrandBazar een ondersteuningsactie voor Stichting Kinderboerderij Alphen aan den Rijn opgezet. Op zaterdag 21 december is er in de winkel een stal met levende dieren in een gezellige kerstsfeer. De dieren zijn afkomstig van de kinderboerdij en kinderen kunnen op de foto met konijnen, cavia’s, kippen en een geit. Er wordt een serie foto’s gemaakt die later via de website van GrandBazar kan worden gedownload.  

Een fotoserie kost maar €7,50 en hiervan gaat een deel als sponsoring naar Stichting Kinderboerderij Alphen aan den Rijn. Het is niet alleen leuk om met echte dieren op de foto te gaan maar je steunt ook nog eens de kinderboerderij. Kinderen kunnen alleen of met meerdere tegelijk op de foto. De fotoshoot is verdeeld in verschillende tijdblokken over de gehele dag om iedereen een kans te geven en lange wachttijden te voorkomen. Reserveren voor de fotoshoot kan via de website van GrandBazar. 

 

Fotograaf: Josh Walet
GrandBazar Alphen.'
GrandBazar Alphen

Kringloop winkel bij de Herenhof.