Nieuws

« Vorige - Volgende »

Aankoopmakelaar inschakelen: alleen maar voordelen

30 juli 2014 - 14:21  •  reacties

Aankoopmakelaar inschakelen: alleen maar voordelen

Alphen aan den Rijn -

Een goed onderhandelingsresultaat geeft een kick!
Ilse voelde in de markt dat er behoefte is aan deskundige begeleiding bij de aankoop van een woning. "Een onafhankelijk aankoopmakelaar komt uitsluitend op voor de belangen van de koper", aldus Ilse. "Potentiële huizenkopers denken dat ze zelf goed kunnen onderhandelen, maar vergeten dat een verkoopmakelaar een doorgewinterde professional is. Ze orienteren zich daarbij op de vraagprijs. Maar is de vraagprijs wel de werkelijke waarde van de woning? Daarbij hebben huizenkopers vaak geen idee wat er precies in een koopakte wordt vastgelegd. Ze laten zich vooral leiden door de verkopend makelaar, die puur optreedt voor de belangen van de verkoper. Ik handel voor mijn aankopende klant. Omdat ik geen woningen in de verkoop heb, kan ik écht onafhankelijk optreden en dat voelt goed. Een flink voordeel uit een onderhandeling halen voor mijn klant geeft een kick!"

Voordelen
Schakel je een onafhankelijke aankoopmakelaar in, dan levert dat dus grote voordelen op: een lagere koopsom, zekerheid over de bouwkundige staat van de woning en duidelijkheid met welke rechten en plichten men rekening moet houden.

Ilse Lamers Aankoopmakelaar werkt op basis van ‘No cure, No pay’.

Wilt u meer informatie dan kunt u terecht op: www.ilselamers.nl of neem contact op via: info@ilselamers.nl of 06-41659392

Fotograaf: Josh Walet
Aankoopmakelaar Ilse Lamers.'
Aankoopmakelaar Ilse Lamers

Gespecialiseerd in aankoopbegeleiding.