Nieuws

« Vorige - Volgende »

Schoonheidssalon Mooi Zo start opleiding

21 april 2015 - 15:32  •  Sandra van den Burg  •  reacties

Schoonheidssalon Mooi Zo start opleiding

Alphen aan den Rijn -

Maar de salon is vooral ook  bekend door de workshops, die er gehouden worden. Workshops gezichtsverzorging en visagie, waarbij iedereen zelf kan leren welke make-up het beste bij je past en hoe je die dan eenvoudig kunt aanbrengen. Sandra van den Burg, eigenaresse van Mooi zo geeft deze workshops met veel plezier. Gemiddeld geef ik zo’n 100 workshops op jaarbasis en nog steeds blijft het mogelijk om een nieuwe invulling voor de workshops te bedenken, zodat ze voor iedere klant interessant blijven. Ik zie dan ook regelmatig bekende gezichten terugkomen.

Ouderwets leermeesterschap als opzet voor nieuwe opleiding
Het succes van de workshops heeft er toe geleid dat er in samenwerking met opleidingsinstituut Pediroda een opleiding schoonheidsverzorging is ontwikkeld. Deze opleiding wordt verzorgd door Aesthetic Skincare Opleidingen binnen Mooi zo schoonheidsinstituut.  Het bijzondere van deze vakopleiding is dat deze niet klassikaal gegeven wordt in grote groepen, maar juist in kleine groepjes van maximaal 4 leerlingen op de werkvloer. De kosten van deze individuele opleiding liggen gelijk aan een klassikaal gegeven opleiding maar voor dit geld krijg je nu dus eigenlijk privéonderwijs in de praktijk. En na een succesvolle afronding van je opleiding ben je in het bezit van een ANBOS-erkend vakdiploma schoonheidsverzorging. De opleiding van een jaar wordt 1 dag per week gegeven binnen Mooi zo en bestaat uit theorielessen, praktijklessen, ondernemersvaardigheden en examentraining.

Nieuw impuls voor “Mooi Zo”
“Dit was precies de nieuwe impuls, die ik zocht voor de schoonheidssalon”, aldus Sandra. Ik hou er van om met mijn vak bezig te zijn en mezelf te blijven ontwikkelen. Het geven van de workshops en het begeleiden van stagiaires geven mij de kans om mijn visie op schoonheidsverzorging over te dragen op andere mensen. Het uitbreiden van de salon met Aesthetic Skincare Opleidingen is een grote stap in die richting. Op dit moment is deze nieuwe stijl van lesgeven alleen nog mogelijk in Alphen aan den Rijn en in Enschede. Na de opleiding kunnen schoonheidsspecialistes vol zelf vertrouwen en met voldoende kennis in de schoonheidsbranche aan de slag of zelf een eigen professionele salon openen. Voor informatie over de opleiding van je contact opnemen met Aesthetic Skincare Opleidingen www.aesthticskincare.nl of Pediroda Opleidingen www.pediroda.nl

Kom kennismaken met de salon
Voor iedereen die meer wil weten over de opleiding en kennis wil maken met de locatie en de docent is er op vrijdag 8 mei tussen 19.00 en 20.00 uur een inloopavond in Mooi zo! Je kunt je voor deze avond aanmelden door een mail te sturen naar info@aestheticskincare.nl maar je mag natuurlijk ook gewoon binnen lopen.

Fotograaf: Josh Walet
Mooi Zo!.'
Mooi Zo!

Voor gezichts- lichaamsbehandelingen, pedicure en make-up.