Nieuws

« Vorige - Volgende »

Gek van Fietsen.nl en ARC-Heitingatoernooi omarmen lokale valuta

29 april 2015 - 21:05  •  reacties

Gek van Fietsen.nl en ARC-Heitingatoernooi omarmen lokale valuta

Alphen aan den Rijn -

Rik de Bruin van Gek van Fietsen.nl: “De Alpha is het ideale betaalmiddel om te gebruiken voor sponsoring. We hebben met deze bijdrage de zekerheid dat het ARC-Heitingatoernooi het geld weer in Alphen aan den Rijn moet uitgeven. Daardoor blijft het geld in onze lokale economie en steunen we elkaar. Daar plukken wij uiteindelijk ook weer de vruchten van.”

Jurre van Eyndhoven van het ARC-Heitingatoernooi is erg enthousiast over de aanwezigheid van Gek van Fietsen.nl op het grootste voetbaltoernooi voor pupillen van Nederland, maar ook vanwege de sponsoring in Alpha’s. “Ik wist vanwege mijn betrokkenheid bij De Alphense Bank, een onafhankelijke stichting, dat Gek van Fietsen.nl Alpha's wilde afnemen als stimulering van de lokale economie. Ik heb ze direct benaderd of zij ook dit jaar wilde aansluiten bij het ARC-Heitingatoernooi, maar ons dit keer wilde sponsoren in Alpha’s. Als toernooi doen wij veel zaken met Alphense ondernemers en op deze manier is Gek van Fietsen.nl zeker van het feit dat wij hun financiële bijdrage weer in de lokale economie stoppen!”

De komende tijd gaan we ook alle andere ondernemers die hun schouders onder de lokale valuta zetten in het zonnetje zetten. 

Fotograaf: Josh Walet
Gek van fietsen.nl.'
Gek van fietsen.nl

Gek van fietsen, in de letterlijke zin van het woord.