Nieuws

« Vorige - Volgende »

La Gro Advocaten start gratis telefonisch WWZ spreekuur

25 juni 2015 - 17:29  •  La Gro Advocaten  •  reacties

La Gro Advocaten start gratis telefonisch WWZ spreekuur

Alphen aan den Rijn -

De Wet Werk en Zekerheid (WWZ) zal per 1 juli 2015 volledig ingevoerd zijn. Voor de meeste organisaties in Nederland heeft de wet, die forse wijzigingen in het arbeidsrecht inhoudt, grote gevolgen. Om ervoor te zorgen dat deze organisaties de gevolgen ervan zo goed mogelijk kunnen ondervangen, start La Gro Advocaten per 1 juli a.s. een gratis telefonisch spreekuur, speciaal gericht op vragen omtrent de WWZ. 

De specialistische arbeidsadvocaten van La Gro zijn te bereiken op telefoonnummer 0172-503250. In een gesprek van 10 à 15 minuten zal een gratis eerste advies worden gegeven.

Dit jaar vindt de grootste stelselherziening in het arbeidsrecht plaats sinds 1945. Per 1 januari 2015 zijn de regels over de proeftijd en het concurrentiebeding veranderd. Ook werd een aanzegplicht ingevoerd. Per 1 juli a.s. wordt de zogenaamde ketenregeling aangepast, waardoor andere regels gaan gelden voor opvolgende tijdelijke arbeidsovereenkomsten. 

Behoorlijke uitdagingen
“De nieuwe wet plaatst organisaties voor behoorlijke uitdagingen. Elke werkgever zal bijvoorbeeld zijn flexibele arbeidscontracten en aanname- en ontslagbeleid moeten aanpassen,” aldus Ingeborg van Dongen, advocaat arbeidsrecht. 

Workshops
“We hebben het afgelopen jaar al diverse workshops gehouden voor onze cliënten en andere organisaties,” voegt Gerard Zuidgeest, partner arbeidsrecht, toe. “Tijdens deze sessies werden er zeer uiteenlopende vragen gesteld. We verwachten dat er na de invoering van de wijzigingen in het ontslagrecht op 1 juli a.s. nog meer vragen naar boven zullen komen.”
Fotograaf: Josh Walet
La Gro Advocaten.'
La Gro Advocaten

Advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht.