Nieuws

« Vorige - Volgende »

Erkende opleiding schoonheidsverzorging bij Mooi Zo

31 mei 2016 - 16:40  •  Mooi Zo  •  reacties

Erkende opleiding schoonheidsverzorging bij Mooi Zo

Alphen aan den Rijn -

De salon is vooral bekend door de workshops die er gehouden worden. Workshops in gezichtsverzorging en visagie, waarbij iedereen zelf kan leren welke make-up het beste bij je past en hoe je die dan eenvoudig kunt aanbrengen. Sandra van den Burg, eigenaresse van Mooi Zo geeft deze workshops met veel plezier. "Gemiddeld geef ik zo’n honderd workshops op jaarbasis en nog steeds blijft het mogelijk om een nieuwe invulling voor de workshops te bedenken, zodat ze voor iedere klant interessant blijven. Ik zie dan ook regelmatig bekende gezichten terugkomen."

Ouderwets leermeesterschap als opzet voor vakopleiding
Het succes van de workshops heeft er toe geleid dat er vorig jaar een opleidingsinstituut voor schoonheidsverzorging is ontwikkeld. Deze opleiding wordt verzorgd door Aesthetic Skincare Opleidingen binnen Mooi Zo schoonheidsinstituut.

Het bijzondere van deze vakopleiding is dat deze niet klassikaal gegeven wordt in grote groepen, maar juist in kleine groepjes van maximaal vier leerlingen. "De kosten van deze individuele opleiding liggen gelijk aan een klassikaal gegeven opleiding maar voor dit geld krijg je nu dus eigenlijk privéonderwijs in de praktijk. En na een succesvolle afronding van je opleiding ben je in het bezit van een ANBOS-erkend vakdiploma schoonheidsverzorging."

De opleiding van een jaar wordt één dag per week gegeven binnen Mooi Zo en bestaat uit theorielessen, praktijklessen, ondernemersvaardigheden en examentraining.

Zeer grote slagingskans door individuele begeleiding
"Dit was precies de nieuwe impuls, die ik zocht", aldus Sandra. "Ik hou er van om met mijn vak bezig te zijn en mezelf te blijven ontwikkelen. Ik geef ook les schoonheidsverzorging op een landelijk instituut maar het persoonlijk begeleiden van cursisten binnen Mooi Zo zorgt er voor dat ik mijn visie op het vak nog beter kan uitdragen. Het uitbreiden van de salon met Aesthetic Skincare Opleidingen was een grote stap in die richting."

Na de opleiding kunnen schoonheidsspecialistes vol zelfvertrouwen en met voldoende kennis in de schoonheidsbranche aan de slag of zelf een eigen professionele salon openen. Voor informatie over de opleiding van je contact opnemen met Aesthetic Skincare Opleidingen.

Open avond
Wil je meer weten over de opleiding, de docent en de ruimte waar je theorie en praktijkles krijgt kom dan vrijdagavond 10 juni tussen 19.00 en 20.30 uur langs bij Mooi Zo schoonheidssalon. Er is mogelijkheid tot het bekijken van het lesmateriaal en natuurlijk om persoonlijk vragen te stellen aan Sandra.

Fotograaf: Josh Walet
Mooi Zo!.'
Mooi Zo!

Voor gezichts- lichaamsbehandelingen, pedicure en make-up.