Nieuws

« Vorige - Volgende »

GOT THE LOOK Fashion & Lifestyle Boutique 1 jaar open

2 september 2016 - 13:22  •  reacties

GOT THE LOOK Fashion & Lifestyle Boutique 1 jaar open

Alphen aan den Rijn - De Boutique is al door veel klanten ontdekt en er komen nog dagelijks nieuwe klanten bij. De klanten reageren heel positief over de mooie locatie, gelegen aan de Oude Rijn. De aparte en steeds vernieuwende inrichting en persoonlijke service brengen samen een goede sfeer in de Boutique.

Naast de bestaande fashion merken als JOSH V, Lofty Manner, mbyM en Lifestyle merken als Urban Cacao en House Doctor en Rustyk blijft Marije altijd op zoek naar nieuwe, hippe en inspirerende merken en artikelen.

Zo start zij vanaf het nieuwe seizoen met een uniek nieuw merk wat bestaat uit alleen maar jurkjes. Zo kan elke modebewuste vrouw een 'fashionable dress' vinden voor iedere gelegenheid. Zoals bijvoorbeeld 'office look' voor naar kantoor, zakelijke bijeenkomsten en een 'party look' voor een feest zoals een bruiloft.

Heel leuk in de Boutique is dat je door de hele winkel bijzondere kunstwerken van Lida Plomp vindt. Deze zijn allemaal te koop. Mooi en speciaal om anderen of jezelf cadeau te geven. De kunstenares verzorgt ook cursussen en workshops en ook is het mogelijk om Art items in opdracht te laten maken.

Het nieuwe seizoen is begonnen en dit betekent nieuwe collecties. Zo zijn er ook weer de leukste lifestyle producten ingekocht, zoals de favoriete printkaarsen en cosmetica van Meraki. Je vindt bij GOT THE LOOK luxe en betaalbare musthaves voor in huis. En bijvoorbeeld verrassend heerlijke chocolatebars van Urban Cacao uit Amsterdam. Deze hebben allemaal een verpakking met grappige print, zo zijn ze al een cadeautje op zich!

Om het eenjarig bestaan te vieren, heeft GOT THE LOOK Boutique geweldige acties bedacht voor de klant. Zo geven ze in de eerste feestweek goedgevulde goodiebags (t.w.v. ten minste 50 euro) cadeau bij besteding vanaf 50 euro. En nu ook een super goodiebag 'De Luxe' bij besteding vanaf 100 euro (t.w.v. 100 euro) met allerlei goodies van de verschillende merken die in de Boutique worden verkocht. Die wil je dus echt scoren!

- See you - @ the Boutique!

Fotograaf: Josh Walet
GOT THE LOOK.'
GOT THE LOOK

Voor een complete look!