Nieuws

« Vorige - Volgende »

Nieuw: Varilux X-series multifocale brillenglazen

21 juli 2017 - 08:53  •  Tuijn Optiek  •  reacties

Nieuw: Varilux X-series multifocale brillenglazen

Alphen aan den Rijn - Tijden zijn veranderd, onze samenleving en levensstijl zien er heel anders uit dan enkele jaren geleden. Zo kijken we een film op de tablet terwijl we tegelijkertijd appen op onze smartphone. Dat brengt nieuwe visuele gewoonten met zich mee, iets waar Varilux X-series handig op inspeelt!

Meer kijkvolume binnen handbereik
Het is tegenwoordig heel gewoon om digitaal te multitasken. Doordat vele activiteiten gelijktijdig worden uitgevoerd op korte afstanden, zijn onze houding en manier van kijken veranderd. Varilux X-series is ontwikkeld op basis van het nieuwe kijkgedrag van de brildrager. Het is dan ook het eerste multifocale brillenglas dat meer kijkvolume binnen handbereik biedt, zonder dat u onnodige hoofdbewegingen hoeft te maken.

Innovatieve technologieën
Met Varilux X-series brillenglazen geniet u van optimaal kijkcomfort op alle afstanden. De unieke prestaties worden mogelijk gemaakt door een drietal hypermoderne technieken:

1. Nanoptix™
Het basisontwerp van het glas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen, een ware revolutie in glastechnologie. Deze techniek zorgt voor een stabielere waarneming tijdens dagelijkse bezigheden.

2. Synchroneyes™
Ook het glasdesign is zeer toonaangevend. Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen het linker- en rechteroog.

3. Xtend™
Deze nieuwe technologie zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. Hierdoor is het mogelijk om alle details binnen handbereik gemakkelijker waar te nemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen. Bovendien is het niet meer nodig om te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.

Omdat ieder oog uniek is, worden ook uw Varilux X-series brillenglazen gepersonaliseerd. Nieuw voor Varilux X-series is de zogenaamde 'Near Vision Behaviour'- meting. Tijdens deze meeting op een iPad worden uw persoonlijke leesgedrag en uw persoonlijke leeshouding in kaart gebracht. Zo geniet u ook op de korte en tussenafstanden van de beste kijkprestaties.

Kijk op de website van Tuijn Optiek, www.tuijnoptiek.nl voor informatie of loop eens binnen bij één van de vijf Tuijn vestigingen in Alphen a/d Rijn, Hazerswoude-Dorp of Nieuwkoop.

Fotograaf: Josh Walet
Tuijn Optiek Centrum.'
Tuijn Optiek Centrum

Met meerdere vestigingen in Alphen.