Nieuws

« Vorige - Volgende »

Halloween disco voor kids in zwembad De Hoorn

22 oktober 2017 - 08:44  •  De Thermen 2  •  reacties

Halloween disco voor kids in zwembad De Hoorn

Alphen aan den Rijn - Lekker eten en echte griezels. Het hoort allebei bij Halloween. Dit oeroude feest is namelijk een mengeling van een oogstfeest en van het buiten de deur houden van boze geesten en het eren van goede geesten.

Arrangementje
De goede geesten krijgen iets te eten. Wie zelf lekker mee wil eten, boekt gewoon een arrangementje: entree, patat, snack naar keuze en limonade. Een arrangementje kun je boeken in de voorverkoop bij de receptie van De Hoorn. Er wordt samen gegeten aan de lange picknicktafels van 18.15 tot 19.00 uur. Vol = vol!

Bloedrood water
Boze geesten houdt je tegen door het dragen van maskers en een heleboel lawaai maken. Dus kun je in het zwembad overal een heks, spook of een andere griezel tegenkomen om alle geesten weg te jagen. In het bloedrode water zitten de meeste Halloween-figuren. Er is een kerkhof met een heleboel geraamten in doodskisten én in het bad dobbert een eiland met reusachtige spinnen!

Veilig
Om het voor iedereen gezellig en veilig te houden, zijn er badmeesters en –juffen in de oranje bedrijfspolo’s in alle baden om toezicht te houden. Voor de gezelligheid zijn er ook gastvrouwen. Een A-diploma is verplicht, zonder diploma geen toegang.

Kaartverkoop
Bij de receptie van zwembad De Hoorn zijn kaartjes in de voorverkoop voor € 6,50. Vrijdag 27 oktober kost een kaartje aan de kassa € 7,50. Maar op=op!
Een arrangementje (entree en patat+) is te koop bij de receptie van De Hoorn en kost € 12,50. 
Meer informatie op www.dethermen2.nl.

Fotograaf: PR De Thermen2