Nieuws

« Vorige - Volgende »

Samenwerking tussen Scala College en mboRijnland

31 oktober 2017 - 13:24  •  Scala College  •  reacties

Samenwerking tussen Scala College en mboRijnland

Alphen aan den Rijn - De samenwerking tussen het Scala College en mboRijnland is onder andere zichtbaar tijdens het maken van het sectorwerkstuk door de Scala leerlingen. Het maken en het presenteren doen ze samen met studenten van mboRijnland.

Vrijdag 3 november starten de Scala leerlingen op locatie Diamantstraat met het maken van een presentatie waarin hun plan van aanpak staat. Ze presenteren dat maandag 6 november aan de studenten van mboRijnland. Vervolgens werken ze maandag en dinsdag aan hun werkstuk, de ene dag op het Scala en de andere op het mbo. Er is dus elke dag een groep op het Scala en op het mbo aan het werk. De groepjes hebben een student als begeleider, die twee groepen begeleidt. Daarnaast is er op elke locatie een mbo-student die alles coördineert en tevens  aanspreekpunt is.

De woensdag staat in het teken van de presentatie. Rond 12.30 uur starten ze met de opbouw in de aula van locatie Diamantstraat. Om 14.15 worden de groepjes beoordeeld door de leerlingen van vmbo 3t en om 15.00 uur door de mbo-studenten en de mentoren. Vanaf 15.30 uur zijn de ouders uitgenodigd. De gekozen onderwerpen variëren van het organiseren van een inzamelingsactie, een ontwerp een jeugdhonk voor arme kinderen, tot het organiseren van een sportdag. 

Fotograaf: PR Scala College