Nieuws

« Vorige - Volgende »

Curves Alphen aan den Rijn viert elfde verjaardag!

7 maart 2018 - 16:49  •  reacties

Curves Alphen aan den Rijn viert elfde verjaardag!

Alphen aan den Rijn - Op 12 maart 2007 opende Jeannette van der Loo met haar Curves-team de deuren aan de Lemelerberg 11 in Alphen aan den Rijn. In die elf jaar is die basis hetzelfde gebleven: in een half uur een effectieve combinatie van kracht- en conditietraining. "Deze basis blijft, omdat hij simpelweg werkt", aldus Jeannette.

Er zijn ook dingen veranderd. Zo heeft Curves bijvoorbeeld ook een goed en laagdrempelig voedingsprogramma, maar de grootste verandering is de verhoging van het serviceniveau en intensivering van de coaching. Jeannette: "We kunnen bijna spreken van personal training, maar dan niet voor die prijs."

Krachttraining
Krachttraining heeft bij veel vrouwen een negatief imago. Krachttraining is echter juist voor vrouwen heel belangrijk. Het levert een positieve bijdrage aan het verloop van hart- en vaatziekten, gewrichtsaandoeningen, suikerziekte, botontkalking, overgangsklachten en meer. Op de lange termijn is een gezond gewicht nauwelijks mogelijk zonder krachttraining. Iedereen die ouder wordt, verliest spiermassa als je spieren niet blijft trainen, met alle negatieve gevolgen die daarbij horen.

Curves laat al elf jaar zien dat krachttraining gezond is, maar ook leuk met betrokken coaches en dat in maar 30 minuten per keer!

Voor meer informatie: T 0172-420939 of www.curvesalphenaandenrijn.nl

Fotograaf: Curves Alphen aan den Rijn
Curves.'
Curves

Vitaler, gezonder en krachtiger in slechts 30 minuten!