Nieuws

« Vorige - Volgende »

McDonald's Alphen gaat strijd aan tegen zwerfafval

19 maart 2018 - 09:45  •  reacties

McDonalds Alphen gaat strijd aan tegen zwerfafval

Alphen aan den Rijn - Tijdens de Landelijke Opschoondag vragen bedrijven, organisaties en gemeenten door het hele land aandacht voor zwerfafval. Ook McDonald's restaurants zetten zich tijdens deze dag extra in om zwerfafval in hun omgeving aan te pakken.

Floor Uitterhoeve, Manager Sustainability van McDonald's Nederland: "We doen er met onze restaurants iedere dag zo veel mogelijk aan om het gasten makkelijk te maken afval op te ruimen. Toch zijn er nog steeds mensen die afval op straat gooien. Daarom werken wij al jaren nauw samen met Nederland Schoon en gemeenten om zwerfafval te beperken. Wij vinden zwerfafval een verantwoordelijkheid van iedereen en om zwerfafval te reduceren, moeten we samen de handen uit de mouwen steken."

Walther Jacobs, franchisenemer van de McDonald's restaurants in Alphen, voegt toe: "Tijdens deze dag gaan wij, samen met omwonenden, de straat op tegen het zwerfafval en laten we zien hoe belangrijk én hoe gemakkelijk het is om onze omgeving schoon en opgeruimd te houden."

Beide McDonald's restaurants in Alphen starten om 11.00 uur met hun opschoonactie. 

Fotograaf: Pixabay
McDonalds Drive.'
McDonald's Drive

McDonald's gelegen aan de N11 met Mc-drive..