Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ipse de Bruggen doet mee aan eerste VGN Hackathon

6 april 2018 - 10:59  •  reacties

Ipse de Bruggen doet mee aan eerste VGN Hackathon

Alphen aan den Rijn - Tijdens dit evenement wordt er 4 dagen lang in teamverband binnen diverse zorgorganisaties gezocht naar een antwoord op de vraag: hoe kunnen we mensen met een verstandelijke beperking ook in de toekomst nog beter ondersteunen met behulp van technologie, kennis en liefde? Deze vraag is dan ook het startpunt van de Hackathon en 4 dagen later moet er een concrete oplossing liggen. Uitdaging! Op dag 5 moet namelijk de oplossing gepresenteerd worden op het hoofdkantoor van sponsor Rabobank in Utrecht.

Ipse de Bruggen is altijd op zoek om deze componenten met elkaar te combineren om zo tot de best mogelijke zorg te komen voor de cliënt. Of beter gezegd om de cliënt te ondersteunen in het hebben van een zo goed mogelijk leven. Op welke manier dat ook mag zijn, zolang de cliënt centraal staat en de regie behoudt! De Hackathon biedt Ipse de Bruggen een nieuw platform om op een innovatie wijze binnen 5 dagen een oplossing te vinden voor een zorgprobleem en/of -uitdaging. Een kernteam bestaande uit cliënten, professionals uit de organisatie en bedrijfsleven gaan hier mee aan de slag. Zij zullen die week ondersteund worden door een interne flexibele schil, bestaande uit o.a. gedragsdeskundigen, manager klinieken, PR, Informatievoorziening en door een externe flexibele schil die bestaat uit verschillende bedrijven en organisaties.

Vanaf 9 april tot en met donderdag 12 april zal de Haven in Zwammerdam als hoofdkwartier fungeren voor dit evenement. Iedereen is dan ook welkom om te kijken, ideeën uit te wisselen, te klankborden of gewoon voor een kopje koffie! Dit evenement zal dagelijks live te volgen zijn op het facebook kanaal van Ipse de Bruggen!  

Fotograaf: Ipse de Brugge
Ipse de Bruggen.'
Ipse de Bruggen

Iedereen is bijzonder. Die gedachte bepaalt het denken en doen bij Ipse de Bruggen.