Nieuws

« Vorige - Volgende »

De waakhond van Mooij Huis Makelaardij

5 juli 2018 - 16:39  •  reacties

De waakhond van Mooij Huis Makelaardij

Alphen aan den Rijn - De 'Mooije' waakhond luister naar de naam Beer. Deze golden retriever krijgt het steeds drukker, want Mooij Huis Makelaardij krijgt er weer tien nieuwe panden bij in Alphen aan den Rijn. "Het aanbod loopt goed door en we hebben het lekker druk!"

Marlous heeft Beer, die bijna vier jaar is, al vanaf het moment dat de golden retriever uit het nest kwam. Marlous en Beer zijn samen begonnen met Mooij Huis Makelaardij. "Vooral een lieve hond", geeft Marlous aan. "Hij luistert goed en de hele buurt kent Beer. Maar als ik weet dat mijn klanten niet van honden houden of er bang voor zijn, dan zorg ik dat Beer niet in de buurt is."

Over Mooij Huis Makelaardij
Mooij Huis Makelaardij is een jong en fris makelaarskantoor in Alphen aan den Rijn, dat het net even wat anders doet. Als klant kun je zelf een eigen pakket samenstellen. Hierdoor is het ook mogelijk om geld te besparen op de courtage. Mooij Huis Makelaardij, dat zes dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur geopend is, hecht veel waarde aan een professionele presentatie.

Iets wat helemaal binnen de tijdsgeest van nu hoort, is het hebben van 'korte lijnen' met de klant. Door middel van een relatief klein kantoor, goede communicatie en bereikbaarheid, zorgt Marlous dat de klant zich weer klant voelt, en geen dossier! Mooij Huis Makelaardij gaat voor het beste resultaat. De klant en Mooij Huis Makelaardij zijn een team. Immers, we doen het samen!

Meer informatie over Mooij Huis Makelaardij is te vinden via www.mooijhuis.nl.

Fotograaf: De Beeldredacteur
Mooij Huis Makelaardij.'
Mooij Huis Makelaardij

Samen gaan we voor een succesvolle verkoop!