Nieuws

« Vorige - Volgende »

Alphense Feestwinkel: alles voor Gender Reveal Party's

8 juli 2018 - 13:21  •  reacties

Alphense Feestwinkel: alles voor Gender Reveal Partys

Alphen aan den Rijn - De Alphense Feestwinkel kan van alles met ballonnen maken, van kleine tot hele grote ballonnen die worden gevuld met confetti. Op het moment van onthulling wordt de ballon doorgeprikt met een speld en dwarrelt de confetti door het huis. Iedereen (misschien wel inclusief de ouders!) weet dan of het een jongen of meisje wordt! Ook voor de rest van de geboorteversiering kunt u bij de Alphense Feestwinkel terecht. Van slingers, vlaggen, ballonnen tot bordjes is er voor zowel jongens als meisjes genoeg te vinden in de winkel.

Bij de Alphense Feestwinkel kunt u ook terecht voor leuke cadeautjes voor een geslaagde Gender Reveal Party of babyshower. De Alphense Feestwinkel is gespecialiseerd in ballondecoratie en heliumballonnen. Een leuk cadeau is een balllondecoratie die te vullen is met geld of andere leuke babycadeaus. De vragen van onze klanten samen met onze ideeën vormen altijd weer inspiratie voor nieuwe creaties, alles is mogelijk!

Kijk om alvast inspiratie op te doen op onze website www.alphensefeestwinkel.nl of kom langs om specifieke wensen voor een babyshower of geboortefeest te bespreken. Wij vinden kwaliteit een must en willen dan ook ons uiterste best doen om alles perfect te regelen zodat u kunt genieten van uw grote dag!

Alphense Feestwinkel
Hooftstraat 137
Alphen aan den Rijn

Fotograaf: Alphens.nl
Alphense Feestwinkel.'
Alphense Feestwinkel