Nieuws

« Vorige - Volgende »

Halloween bij de Alphense Feestwinkel!

17 oktober 2018 - 13:24  •  reacties

Halloween bij de Alphense Feestwinkel!

Alphen aan den Rijn - Van kostuums, slingers en lampionnen tot aan dansende skeletten en nepwonden: wij hebben alles in huis voor een geslaagd Halloween-feestje.

Halloweendecoratie
Ben jij van plan jouw huis in Halloweensferen te brengen voor de engste feestdag van het jaar? Zoek dan niet verder, in onze winkel vind je alle griezelige items die je daarvoor nodig hebt. Plaats bijvoorbeeld een grafsteen,voor een luguber tintje in de kamer of de feestlocatie. Natuurlijk hang je ook her en der onze enge nepspinnenwebben op, inclusief spinnen die net echt lijken. Wist je dat je zelfs voor bewegende spinnen bij ons terechtkunt? Supereng, vooral voor de gasten die er vreselijk bang voor zijn.

Natuurlijk vind je bij de Alphense Feestwinkel ook echte Halloweenslingers, bijvoorbeeld met pompoenen of kleine spookjes, en hebben wij allerhande soorten hangdecoratie
voor jou in het assortiment, zoals enge zombiehoofden en schedels.

Heel eng: grote poppen 
Maak jouw feest extra eng met een aantal grote poppen. Zeker wanneer ze bewegen en geluid maken jagen ze jouw gasten geheid de stuipen op het lijf. Zoals de zombie, van maar liefst 1.60 meter hoog, met een geamputeerd been. Deze beweegt en maakt enge geluiden. En zo af en toe geeft hij ook nog licht. Of ga voor een grote vampierpop van bijna 3 meter. Vind jij heksen of geesten veel enger? Ook dan hebben we ene ruim aanbod aan poppen voor je. En voor de gastheren en -vrouwen die het tijdens Halloween toch vooral een beetje luchtig willen houden hebben wij een gezellig dansend skelet met een gitaar.

Halloweenkostuums
Maar zelf wil je natuurlijk ook graag de show stelen! Dat doe je in een van onze Halloweenkostuums. Voor zowel heren als dames en kinderen valt er van alles te kiezen op het gebied van enge verkleedkleding. Verander bijvoorbeeld in de engste clown ooit, iT, of laat de weerwolf in jezelf los. Maar een dwangbuis of een Freddy Krueger kostuum, inclusief masker, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Vrouwen kunnen zichzelf ook nog verkleden als een enge verpleegster, een zombiebruid of een angstaanjagende non. Het kinderassortiment Halloweenkostuums is zeker niet minder eng dan de volwassenenafdeling. Hoewel zij ook iets 'milder' verkleed kunnen gaan, bijvoorbeeld als heks of een ridder met gescheurde kleding. En vergeet niet wij hebben de grootste collectie Halloween maskers van Alphen aan den Rijn.

Fotograaf: PR Alphense Feestwinkel
Alphense Feestwinkel.'
Alphense Feestwinkel