Nieuws

« Vorige - Volgende »

Ontwerp jouw eigen fotomuur bij Donald Verf & Behang

13 november 2018 - 14:40  •  reacties

Ontwerp jouw eigen fotomuur bij Donald Verf & Behang

Alphen aan den Rijn - Een fotomuur is zo gemaakt. Het behang kun je zelf gemakkelijk op de muur krijgen. Vliesbehang, waar het fotobehang van gemaakt is, is namelijk gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Daarom is een fotomuur voor iedereen mogelijk.

"Via onze site kies je het mooiste behang, wat te bestellen is in alle vormen, maten, foto's en zelfs uw eigen foto's", zegt Donald van Donald Verf, Behang & Vloeren. "Je mooiste en vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand!" 

Het proces werkt inderdaad gemakkelijk. Je kiest een afbeelding uit de database met een miljoen ontwerpen of kunt zelf een foto uploaden. Je rekent af en binnen een paar werkdagen kun je het behang thuis verwachten.

Fotobehang bestellen
Foto behang is 24/7 te bestellen via deze link. Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste afmetingen opgeven, jouw foto uploaden en de juiste uitsnede bepalen. Je fotobehang wordt binnen 7 werkdagen thuisbezorgd. Een gepersonaliseerde fotowand heb je al voor slechts € 32,50 per m2.

Je kunt natuurlijk ook de winkel bezoeken, Donald verf en behang beschikt over meer dan 1500 items in de collectie behang. De nieuwste trends zijn direct leverbaar. Er is ook een groot assortiment in verf, laminaat en pvc vloeren. Het adres: Stobbeweg 22 in Ter Aar. 

Fotograaf: PR Donald Verf, Behang & Vloeren