Nieuws

« Vorige - Volgende »

Jarige Van Keeken Schoenen vernieuwd en verbouwd

15 november 2018 - 11:07  •  reacties

Jarige Van Keeken Schoenen vernieuwd en verbouwd

Alphen aan den Rijn - Van Keeken Schoenen is inmiddels in handen van Kees van Keeken, de achtste generatie. De zaak bestaat al een eeuw, maar dat gebeurt niet zonder vernieuwing. Van Keeken onderschrijft dat de winkel veel trouwe klanten en medewerkers kent, maar dat het voortbestaan van de zaak geen garantie is zonder te blijven vernieuwen. 

Om die reden wordt er inmiddels drukverbouwd in de winkel. De komende maanden zal dit nog voortduren, met als uiteindelijk resultaat: een vernieuwde schoenenzaak, uitgebreid met een podologiepraktijk, pedicure en horeca met terras aan de Oude Rijn. Boven het winkelpand worden zes appartement gebouwd. In februari is Van Keeken Schoenen korte periode gesloten voor de make-over.

Naast de service en actuele schoenencollecties die Van Keeken al biedt, kunnen klanten straks ook terecht voor onder andere bergschoenen, (trendy!) orthopedische schoenen en voetverzorging. "We bieden straks een totaalconcept bij Van Keeken. Het doel is om daarmee een regionale functie te krijgen als schoencentrum," aldus Van Keeken.

Fotograaf: PR Van Keeken Schoenen
Van Keeken schoenen.'
Van Keeken schoenen

De grootste keus in de beste schoenenmerken.