Nieuws

« Vorige - Volgende »

McHappy Day bij restaurants McDonald's in Alphen

20 november 2018 - 11:26  •  reacties

McHappy Day bij restaurants McDonalds in Alphen

Alphen aan den Rijn - Dit jaar vinden in de verschillende restaurants van McDonald's diverse activiteiten plaats. Ook de McDonald's restaurants in Alphen aan de Rijn zetten het Ronald McDonald Kinderfonds op McHappy Day in het zonnetje. 

Het Happy Meal, symbool van de samenwerking tussen McDonald's en het Ronald McDonald Kinderfonds, wordt op McHappy Day geserveerd in een speciale Happy Meal box, ontworpen door kinderen van wie het gezin zelf gebruik heeft gemaakt van een van de Ronald McDonald Huizen. Bovendien worden er in veel McDonald's restaurants speciale activiteiten georganiseerd: van schminken tot een knutselmiddag, en van professionele voetballers en vrijwilligers uit de Ronald McDonald Huizen die een handje meehelpen in de restaurants tot optredens van artiesten.

Samenwerking
Een ziek kind kan zijn ouders niet missen, en daarom zetten het Ronald McDonald Kinderfonds en McDonald's zich al ruim dertig jaar in om gezinnen tijdens de lastige periode wanneer een kind in het ziekenhuis ligt, samen te laten zijn.

Erwin Dito, Director Marketing & Supply Chain: "De betrokkenheid van onze gasten bij het Ronald McDonald Kinderfonds is hartverwarmend. Ik wil graag, samen met al onze Franchisenemers en Crew, onze gasten bedanken voor hun bijdrage aan het goede werk van het Kinderfonds."

Fotograaf: PR McDonald's
McDonalds Drive.'
McDonald's Drive

McDonald's gelegen aan de N11 met Mc-drive..