Nieuws

« Vorige - Volgende »

Hoogvliet geeft veiligheidswaarschuwing af voor vlees

12 februari 2019 - 17:06  •  reacties

Hoogvliet geeft veiligheidswaarschuwing af voor vlees

Alphen aan den Rijn - Tijdens een controle is gebleken dat het vlees wat voor deze producten is gebruikt een salmonella bacterie bevat. Met het oog op de veiligheid van de Hoogvliet klanten is daarom uit voorzorg besloten deze producten uit de winkels te verwijderen.

Hoogvliet laat weten dat het om de producten met de volgende referenties en THT datums gaat:

- Biefstuk met kruiden 1 stuk / TP19061645040 / 15-2-2019
- Biefstukreepjes 250 gram / TP19061645040 / 15-2-2019
- Biefstukreepjes gemarineerd 250 gram / TP19061645040 / 15-2-2019
- Kogelbiefstuk met kruidenboter 1 stuks / TP19061645040 / 15-2-2019
- Kogelbiefstuk kruidenboter 2 stuks / TP19061645040 / 15-2-2019

Het referentienummer staat op het etiket op de onderzijde van de verpakking onder de kop ‘Tracering’. Hoogvliet roept consumenten op om de producten met het genoemde referentienummer en THT-datum die zij reeds in bezit hebben, niet te consumeren. Je kunt je aankoop retourneren in de Hoogvliet-supermarkt, waarna je het aankoopbedrag retour krijgt.

Het eten van een product met deze bacterie kan, indien niet door en door gegaard, vooral een risico vormen voor mensen met een lage weerstand, zoals zieken, zwangeren, ouderen en jonge kinderen. Raadpleeg direct je huisarts voor meer informatie als je na het eten van de genoemde producten gezondheidsklachten hebt.

Kijk voor meer informatie op https://www.hoogvliet.com/veiligheidswaarschuwing. Heb je vragen? Neem dan contact op met de Hoogvliet klantenservice via telefoonnummer (0172) 418 200.

Fotograaf: PR Hoogvliet